VILLKOR
Det ska vara enkelt och tryggt att handla i vår butik. Därför följer vi svensk lag, konsumentverkets riktlinjer och allmänt sunt förnuft. Vi gör vårt bästa för att bemöta dig så som vi själva och våra vänner vill bli bemötta.

Öppet köp & Fri Retur
Vi ger dig 14 dagars öppet köp och ångerrätt på provade men i övrigt oanvända varor. OBS! Öppet köp/ångerrätt på strumpbyxor/tights/underkläder gäller endast på oöppnad förpackning. 
Returfrakten bjuder vi på. Du fyller i den bifogade retursedeln, packar väl, klistrar på den bifogade adresslappen och skickar varan med original etiketter och förpackning till oss. Vi sätter in pengarna på ditt bankkort eller krediterar din faktura så fort vi har tagit emot din vara.

Har du handlat med kredit-/kontokort eller ditt Paypal konto och väljer att returnera hela din order återbetalar vi hela varuvärdet till ditt kort eller konto, du betalar endast ev fraktavgift.
Har du betalat med Klarna faktura bör du returnera eventuella varor senast inom 10 dagar för att fakturan ska bli rätt. Kontakta Klarnas kundtjänst 020-120 120 10 om du returnerar varor och vill invänta en ny uppdaterad faktura.

Byte
Enklast och snabbast byter du genom att helt enkelt skicka tillbaka din vara och beställa en ny vara i butiken. Det går också bra att meddela oss om önskat byte på din retursedel, det tar bara lite längre tid.

Reklamation
Vi garanterar att varorna Du beställt är felfria vid leveransen. Skulle det ändå vara fel på produkten, ber vi dig kontakta oss snarast på mail eller på telefon så kommer vi överens om hur vi bäst kan rätta till problemet.

Outlösta paket
Om du inte hämtar ut ditt paket inom 14 dagar kommer PostNord att returnera paketet till oss. Vid outlöst paket debiterar vi dig 250 kr för fraktkostnad, returkostnad samt administrativa kostnader.

Försenad retur
Du har alltid 14 dagars ångerrätt. Det innebär att varan/varorna ska vara oss tillhanda inom 14 dagar från det att vi skickat din order. Vid försenad retur erhåller du returbeloppet på ett tillgodokvitto. Är returen mer än 30 dagar sen förbehåller vi oss rätten att ej återbetala returbeloppet.